YotaPhone 3 буде представлений на виставці в Харбіні

Вітчизняна компанія Yota Devices отримає фінансування від гонконгського інвестиційного холдингу China Baoli Technologies на виробництво та випуск смартфона YotaPhone третього покоління. Сам же телефон, як повідомляється, буде представлений під час четвертої російсько-китайської виставки ЕКСПО, яка пройде в Харбіні з 15 по 19 червня.
 

На даний момент відомо, що YotaPhone третього покоління буде трохи більше попередника, але при цьому значно потужніше. А генеральний директор BaoliYota Technology Френк Чен недавно заявив, що зміниться і матеріал корпусу, зазначивши, що при виготовленні смартфона будуть використані «преміальні матеріали».

«YotaPhone – найвідоміший російський бренд смартфонів. При цьому телефон досить дорогий, розрахований на преміум-сегмент. Але споживачі, наприклад, в тому ж Китаї, стали купувати дорожчі речі, тому у нас високі шанси швидко завоювати ринок ».

Версії YotaPhone 3 для китайського та російського ринків будуть трохи відрізнятися. Китайська версія буде поставлятися з попередньо встановленими програмами Baidu і WeChat, які будуть працювати як на основному, так і на другому екрані. Версія ж для Росії буде включати сервіси компанії Яндекс.

Точна дата надходження смартфона в продаж поки не повідомляється, але відомо, що вихід на китайський ринок запланований на вересень 2017 року. Також з вересня смартфон буде доступний для замовлення російським користувачам, а ближче до кінця 2017 року він з’явиться й у роздрібних мережах. При цьому Василь Потапов, генеральний директор Yota Devices, впевнений в успіху YotaPhone 3 і в тому, що його продажі будуть вищими, ніж у попередника. Вартість пристрою складе від 400 до 450 доларів США залежно від обсягу встановленої пам’яті.